2010-01-23

vem åkte ut?

Kikade på Let´s Dance ikväll. Men inte den sista delen, så nu undrar jag ju, vem åkte ut? Vet inte om det är nån idé attkolla på nätet. Förra veckan hittade jag inte vem som åkte. Trodde det var Molly. Men hon var ju kvar.

NatureFootstep.com

4 kommentarer:

  1. Förra veckan var det Victoria Svensson och den här gången Peter Wahlbeck.

    Molly håller jag tummarna för.
    :O)

    SvaraRadera
  2. Såg direkt på Dagens Nyheter att Wahlbeck åkte ut. Inte svårt att hitta, varken man vill eller inte! *ler När jag var ung, så kallade tjejerna mig för " danskungen "! Det lever jag på än idag, så övrig ´amatördans´ får vara för min del. ...ha det bra med dansstegen önskar Ingvar!

    SvaraRadera
  3. Haha, danskungen! Det var inte dåligt. =D
    Ja, mamma kan ju också dansa så då vet jag var jag fått min rytm i blodet ifrån! *s* Och att följa i pardans är jag visst väldigt bra på... hehe Dansade med en kille på Klippan, som det hette förr, som bjöd upp och jag sa att jag inte kunde dansa till "styrdans". Då sa han att vi kunde ju prova i alla fall. Okej då tänkte jag. Efteråt trodde han att jag skojat med honom för han hade aldrig dansat med en mer dansant tjej. *fniss*
    Nåja, nog skrutet. Ska bege mig iväg till brorsan nu och fira hans son som fyllde 11 i tordags. Äta tårta! hehe
    Kramis så länge! =)

    SvaraRadera
  4. Vad bra , då kan ni få hålla mig underrättad framöver, jag ser nämligen på SF-kanalen när de åker ut. :)

    Jo, Marie, far din var en utmärkt dansör. Och han kallades verkligen så. Han skulle nog fixat 10-dans om han fått lära sig.

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography