2011-06-10

Tråkväder o Hoya

Så pressande väder det var i dag. Mulet och tryckande. Det lättade inte ens när det började regna. Men det var ine mycket till regn heller.

Vill ni se min senaste hoya som blommar för första gången får ni hoppa till NF2.


NatureFootstep.com

6 kommentarer:

  1. Lysmasksidyll, ...och det är så vackert när de ´lyser´ upp sommarnatten. Ja, det var så kvalmigt inatt att jag mådde rätt illa. Ska kika på din Hoya. En världsmästare på bancykel heter : Chris Hoy ! Jaja, så roligt har jag. *ler

    SvaraRadera
  2. Hoyan är jättevacker Kul att den ville blomma för dig efter alla probem du haft med växter!

    Var själv i Stockholm hela dagen och där var det fint väder. Lagom varmt. Många trevliga människor mötte jag också!

    På hemvägen köpte jag med mig en burgare från Burger King (som jag längtat efter. Åt den medan jag väntade på tåget. Mac D:s burgare som finns i K-holm är ju så äckliga.

    Blommorna,bären och grönskerna på Hötorget var jättefräscha och vackra.

    Fick också uträttat alla ärenden jag tänkt mig.

    SvaraRadera
  3. Du verkar ha haft en perfekt dag Lil. Själv har jag ju vandrat exceptionellt mycket de senaste 2½ månaderna. Så nu var jag trööött och glömde stänga sovrumsfönstret. Jag sov gott i ...16 timmar! *ler Har samtidigt minskat vikten med 9 kg., vilket var en ´bonus´. Motion och mindre portioner är nog det allra bästa för att fortsätta hålla vikte. Man kan ju njuta av maten ...sakta under en längre stund. Trevlig helg till er alla.

    SvaraRadera
  4. Råkade få med en Mygga när jag stoppade pipan. Fast ´rökt´ (i flera bemärkelser) gjorde ingen skillnad på smaken. *fniss

    SvaraRadera
  5. röker du? Det slutade jag med för en massa år sedan. :)

    SvaraRadera
  6. Jag började vid 40-årsåldern. Det har en lugnande inverkan på min psykiska hälsa. Annars är det ju ingen smaksensation direkt. Ha en fortsatt bra Pingst ....är det väl?

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography