2011-07-11

Grodan Boll

Jag har radion på och nu kom ett program i repris. Det skulle egentligen gått en annan dag. Men går nu. I barnradion på 4:an tydligen.

Grodan Boll med Thomas Funck. Är det inte häftigt? De program vi lyssnade på i bilen hem från Sörgåden för 60 år sedan går fortfarande. :)

NatureFootstep.com

11 kommentarer:

  1. Ja det var ju häftigt! Vissa saker kan tydligen hänga kvar i evighet. Bra att de kör lite gammalt!

    SvaraRadera
  2. Skulle ju visat dig att pappas gamla porslinsblomma har en blomma gömd under lövverket. Jag fick verkligen leta efter den innan jag hittade den... Milda makter vad den doftar nu på kvällen!

    SvaraRadera
  3. Ja, käääära nå´n! Hade vi bilradio på den tiden? Fast pappa var ju otroligt tidigt ute med det mesta som var nytt. Minnet satt bergsäkert med Kalle Stropp, Grodan Boll, Räven och Plåt-Nicklas. Kommer ihåg när regnet smattrade på just den sistnämnde!För övrigt brukar jag koppla av med finska programmet mellan 18-19 om jag råkar vila just då. Jag såg en Födstjärt igår, som jag tror att jag inte sett förut. + ett gäng Vildsvin som jag mötte i gryningen. De förde ett himmelens liv långt efteråt. Lite häftigt!

    SvaraRadera
  4. Tycker det känns jättetrist att ONOFF har gått i konkurs! De som hjälpt mig mer än väntat, flera gånger! De hade ju nästan jämt de saker msn var ute efter, som häpnadsväckande nog inte fanns hos de andra.

    På El-Giganten kunde man ju inte ens köpa en enda TV?!, fast de annonserade om dem och på SIBA kunde man inte få tag på en vettig människa som kunde sälja en dataskärm?!

    SvaraRadera
  5. va? Har de gått i konkurs? Det var ju synd. :(
    Som du säger, de var ju bra. Men de kanske hade för mycket service, det är ju dyrt. OnOff är ju den enda butik där man hittar personal. Kanske det ordnar sig.

    SvaraRadera
  6. Det är ju två privatpersoner, "herrar" som äger ONOFF. De kunde inte fixa det längre. Måste ju vara Sådana jättestora firmor som MEDIA MARKT som förstört marknaden för de mindre? Usch. Snart finns det inga riktiga affärer kvar.....

    SvaraRadera
  7. Det är väl en tidsfråga innan även Expert försvinner eller börjar stänga butiker med dyrt centralt läge och små expansionsmöjligheter.

    SvaraRadera
  8. Ja, det är lite av kapitalismens avigsidor att fina och bra företag får det svårt. Fast de har sig själva att skylla genom att vara billiga och vara störst, så att de till slut inte kan tjäna några pengar längre. Den svenska marknaden börjar nog bli lite mättad nu. Pyramidspel är ju FÖRBJUDET, men om man tänker efter en stund så försiggår det ju nationellt på flera platser : egentligen. Bara att vänta på den dagen då allt spricker. Allt började när Holländarna börja investera i tulpanlökar, som till slut blev så fyra, att ingen hade råd med dem : och allt raserades. En läxa som vi inte har lärt oss något av. Tänka rätt är stort, men tänka fritt är större! Ha det bra ändå.

    SvaraRadera
  9. Fastare ´rumpa´ på 1 vecka! Jaja, jag skulle behöva implantat av D-kupa i skinkorna, så att jag har något mjukt att sitta på! *ler

    SvaraRadera
  10. Jo, det kom från dagens (S)-Expressen. De har ju så mycket kroppsliga tips om allt möjligt. ...så jag kunde inte låta bli. *ler

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography