2011-09-21

SAAB personbilar En dålig följetong

Jag tror knappt det är sant. Följetongen SAAB borde haft sitt sista avsnitt för länge sedan.

SAAB personbilar  har väl aldrig varit lönsamt. Redan på Scanias tid behövde de hjälp. Så vitt jag vet fick Scania pytsa in en massa pengar redan då. Och inte har det blivit bätter sedan dess. Lägg ner företaget eller gör om det till något vettigt, som förnybar energi elelr nåt.

Underligt att de tror att det bara är de sista åren SAAB haft problem.

NatureFootstep.com

4 kommentarer:

  1. Ja, en del bl.a. politiker, tycker att vi ska ha ´spetskompetens´ kvar i landet. Fast var den sitter i SAAB numera..., ja då får man leta länge. Det är ju mest ett hopplock från alla leverantörer. Kineserna har ju beställt massor av bilar, och får SAAB deras pengar så måste de först betala över 2 miljarder till leveramtörer och anställda. .... innan de kan tillverka några bilar över huvud taget. Det kineserna vill åt är själva kompetensen, verkyg ritningar som SAAB faktiskt har för att tillverka bilar i ett annat namn ...hemmavid! Och det bästa sättet är att ha stora fordringar och sedan sätta SAAB i konkurs. Den som hoppas att det ska gå att undvika konkurs, ja den lever utanför solsystemet Mest av allt vill de ha statliga pengar först, så vi skattebetalare får betala allt mer, ju längre tiden går. Snacka om EBBERÖDS BANK, som är en liten bagatell i sammanhanget!

    SvaraRadera
  2. Tycker också det är skumt som de håller på med SAAB. Bättre att försöka satsa på något vettigt!

    SvaraRadera
  3. ... och nu drar visst kineserna öronen åt sig. Tablå!

    SvaraRadera
  4. Undrar hur många 10-tals miljoner den gode Muller har rest upp, i jakten på att ´tigga´ pengar? De hade nog räckt till en månadslön till de anställda!

    SvaraRadera

Kommentarsfält för NatureFootstep Photography

Comments for NatureFootstep Photography